over 40bis

Functioneel ontwerp, grafische vormgeving en technische realisatie. Bij 40BIS vind je deze 3 specialismen op één adres.

WordPress templates op maat gemaakt

WordPress is een cms systeem waarmee eenvoudig websites, blogs of webshops beheerd kunnen worden zonder HTML of PHP kennis.

In standaard templates zitten allerlei onderdelen die je misschien helemaal niet gebruikt, maar die wel moeten laden en dus vertragend werken. Daarom bouwen wij de website op maat. Hierdoor zijn we flexibeler in vorm en techniek en blijft de website snel.

Responsieve sites (desktop, tablet en mobiel)

40BIS bouwt websites die meeschalen met de afmetingen van het scherm.  Wij zorgen ervoor dat de website goed bruikbaar is op alle apparaten en dat bezoekers gemakkelijk hun weg vinden.

Nieuwsbrief templates

40BIS maakt nieuwsbrief templates voor MailChimp. Dit is een handig gratis programma waarmee je in een oogwenk nieuwsbrieven kunt opmaken en versturen.

Gebruiksvriendelijke en toegankelijke sites

Een gebruiksvriendelijke website is een website die prettig is in het gebruik. Oftewel, een websitebezoeker moet een bepaalde taak op een voor hem prettige manier kunnen volbrengen. Daarnaast moet de content voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor bijvoorbeeld blinden en slechtzienden.

Sites op basis van de nieuwste technologieën

Wij schrijven code zoals code geschreven moet worden. Volgens de laatste standaarden, zoekmachine-vriendelijk, toegankelijk en zo kort en compact mogelijk. Het resultaat is een snelle en eenvoudig te onderhouden website.

Sites die goed vindbaar zijn

Een site zonder bezoekers is als een feest zonder gasten. Wij zorgen ervoor dat iedereen die voor jou belangrijk is, je site weet te vinden.

 

wordpress mailchimp html 5 css 3 responsive webdesign jquery toegankelijk